Default welcome msg!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

+359 888 805 490

Работно време

9.00 - 21.00

За плочки и под

Декорация за стена | За плочки и под | Синя магия, 9 бр.

Това е комплект от 9 стикера за плочки Синя магия. Плочките са семпли, плочките са елегантни, те са магични.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери за плочки са покрити с допълнителен специален слой, който да пре..

Декорация за стена | За плочки и под | Валенсия, 10 бр.

Това е комплект от 10 стикера за плочки Валенсия. Плочките са стилни, плочките са елегантни, те са великолепни.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери за плочки са покрити с допълнителен специален слой, който да ..

Декорация за стена | За плочки и под | Испания, 16 бр.

Това е комплект от 16 стикера за плочки, чийто дизайн е наречен Испания. Тези стикери за плочки са с елегантни цветове и в същото време  ярки и стилни. Бъдете сигурни, че ще им се радвате.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимани..

Декорация за стена | За плочки и под | Португалия, 48 бр.

Това е комплект от 48 стикера за плочки с дизайн, който нарекохме Португалия. Насладете се на драматичния и свеж вид на тези цветове.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери са покрити с допълнителен специален сло..

Декорация за стена | За плочки и под | Талавера традиционни, 12 бр.

Това е комплект от 12 стикера за плочки с традиционен дизайн от Талавера. Насладете се на свежия вид на тези цветове.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери са покрити с допълнителен специален слой, който да пред..

Декорация за стена | За плочки и под | Тибет, 12 бр.

Нарекохме този комплект от 12 стикера за плочки Тибет. Тези нежни мандали са едновременно живи и мистични.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери за плочки са покрити с допълнителен специален слой, който да предп..

Декорация за стена | За плочки и под | Оранжева Мандала, 12 бр.

Това е комплект от 12 стикера за плочки Оранжева Мандала. Плочките са семпли, плочките са елегантни, те са чудесни.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери за плочки са покрити с допълнителен специален слой, ..

Декорация за стена | За плочки и под | Италия, 12 бр.

Нарекохме този комплект от 12 стикера за плочки Италия. Искрено ще заобичате тези сини плочки, които напомнят за лято, солени води и свобода.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери за плочки са покрити с допълнит..

Декорация за стена | За плочки и под | Зелена Мандала, 12 бр.

Това е комплект от 12 стикера за плочки Зелена Мандала. Плочките са семпли, плочките са елегантни, те са чудесни.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери за плочки са покрити с допълнителен специален слой, който д..

Декорация за стена | За плочки и под | Мая, 24 бр.

Това е комплект от 24 стикера за плочки с дизайн, вдъхновен от екзотичното изкуство на Маите. Радвайте се на свежия вид на тези жизнени цветове и интригуващи форми.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери са покри..

Декорация за стена | За плочки и под | Мая Уксмал, 24 бр.

Това е комплект от 24 стикера за плочки с дизайн, вдъхновен от Жизненото изкуство на град Уксмал на маите. Насладете се на модерния вид на тези свежи цветове и интригуващи форми.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите ст..

Декорация за стена | За плочки и под | Теракота, 12 бр.

Проектирахме този комплект от 12 стикера имайки предвид класическите цветове и форма на Теракота. Тези повтарящи се мотиви са семпли, плочките са елегантни, ще ги заобичате.Залепването на стикерите за плочки е бързо и лесно. Ще намерите инструкции в секция Монтаж.Обърнете внимание, че нашите стикери..

Показани 1 до 12 | 21 (2 Страници)


В тази категория събрахме за вас най-богатия избор от стикери за плочки и подова графика, които са проектирани да ви дадат възможност да направите перфектното преобразяване на кухнята и банята. А защо не и антрето и детската iтая?

Когато направите поръчка за фолио за баня върху плочки, получавате комплект от отделни стикери, предварително изрязани до избрания размер на плочките. Със сигурност всеки стикер за плочки перфектно съответства на избрания от вас размер на плочката.
Броят на стикерите за плочки(10, 12, 24 и т.н.) в един комплект зависи от дизайна и е ясно обявен за всеки продукт. Ако имате нужда от повече плочки, трябва да поръчате два или повече комплекта.

Само в myroom.bg покриваме нашите стикери за плочки и подовите стикери със специален защитен слой (ламинат), за да предотвратим избледняване и да улесним залепването и почистването. Повече ще намерите в раздел Подробности на всяка страница със стикер за плочки.

Стикерите за плочки и под придават модерен външен вид с класически вдъхновения за вътрешните стени и пода на всяко помещение. Техният уютен и удобен или смел и предизвикателен външен вид ги прави съвместими с всички стилове на интериора, от модерните до по-традиционните. Стикерите за плочки и под създават забележим и естетичен резултат за всеки дизайн, превръщайки ги в акцент във всяка стая.

И накрая, нашите стикери за плочки и под се залепват много лесно, без особено усилие, защото това е процес на отлепване от основата и залепване. (Вижте подробности в раздел Как да залепя)

Най-забележителното е, че предлаганите от нас стикери за плочки и под тъй са красива и невероятна интериорна декорация и съответно великолепен избор.
Нашите стикери за плочки със сигурност ще преобразят вашата баня или кухня, бързо и без бъркотия.

Тук, в категорията Стикери за плочки и под, ще намерите най-голямото разнообразие,  за всеки вкус и за стила на всяка кухня или баня - изчистен, модерен, авангарден или класически и традиционен дизайн. Просто разгледайте и се наслаждавайте на моделите, които създадохме от фолио за плочки.

Ние ще персонализираме стикери за плочки и под според размера по ваш избор, свържете се с нас!

myroom.bg

image