Default welcome msg!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

+359 888 805 490

Работно време

9.00 - 21.00

ЖивотниДобре дошли в нашата страница за продажба на дигитални картини с  изображения на животни! 

Всяка картина е отпечатана с високо качество  с помощта на най-съвременна печатна технология, която осигурява изключителна яснота, острота и точност на цветовете.

Ако е върху канава, тя се опъва върху здрава дървена рамка.
Ако е върху фотохартия, тя се рамкира зад матирано стъкло.
Ако е върху дърво - то се боработва и полира преди отпечатването.
При всички положения създаваме  издръжливо и дълготрайно произведение на изкуството, на което можете да се наслаждавате години наред.

Нашите принтове се предлагат в различни размери, за да паснат на всяко пространство, от малко и интимно до голямо и внушително. Те са перфектно допълнение към всеки дом или офис или хотел, добавяйки нотка красота и вдъхновение към всяка среда.

Ние се гордеем с това, че предлагаме изключително обслужване на клиентите и гарантираме, че нашите клиенти са напълно доволни от покупката си. Ако имате въпроси или притеснения, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Благодарим ви, че избрахте нашата страница, за да пазарувате дигитално създадени изображения на животни, отпечатани върху платно. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да намерите идеалното парче, за да пренесете красотата и силата на животинското царство във вашия дом или офис.

myroom.bg

image