Default welcome msg!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

+359 888 805 490

Работно време

9.00 - 21.00

Рамкирани

Декорация на офиса и дома с рамкирани плакати
...или защо да поръчаме он-лайн

Рамкираните плакати са чудесна декорация за офиса или дома. Те променят стила и добавят елегантност към всеки интериор. Нашите картини са на всякаква тематика.

Когато ги поръчате он-лайн, ще получите своите рамкирани картини готови за монтаж и директно доставени до вашия дом или офис.

Когато избираме рамки за картината ние се съобразяваме с няколко основни правила:
Добре е рамката да е леко по-светла от основния тон на картината.
Ако рисунката е ярка и светла, избираме рамката да е от натурално дърво или да е тонирана в много светъл цвят.
Ако сме избрали абстрактна или минмалистична картина, тогава добавяме прости и строги рамки – от тонирано дърво, тънки, плоски и без паспарту.

За вас остава да решите дали цветовете на рамката и тези на плаката са подходящи за стената, на която ще го окачите.

Професионално рамкираните плакати имат твърд гръб и антирефлексно защитн остъкло. То ще намали изсветляването на цветовете във времето и ще ги предпази от механични наранявания. Въпреки трайността на цветовете, не е препоръчително да излагате своя плакат на директна слънчева светлина.

Рамката, която избираме, отговаря по стил на съдържанието на картината. Ние предлагаме готови рамкирани картини и сме подбрали най-подходящите по размер и модел рамки и паспарту. Но е възможно вие да поръчате само постер върху фотохартия и да го рамкирате в съответствие със своя вкус и стил на обзавеждане.

Поръчайте он-лайн рамкирана картина за подарък или за декорация на вашия дом или офис. Разгледайте всички категории като и изберете тези, които най-пълно съответстват на вашето настроение и характер.
Разпределихме всички картини по теми, за по-лесно ориентиране.

След като веднъж сте направили своя избор, плакатите ще бъдат доставени директно на посочения от вас адрес. С добавена рамка (и евентуално паспарту), готови за окачване на стената. Няма нужда да губите време да ги рамкирате сами.

Няма продукти в тази категория.

myroom.bg

image