Default welcome msg!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

+359 888 805 490

Работно време

9.00 - 21.00

Как да залепя стикер от myroom.bg?

Поставянето на графиките е изключително лесно!!!
Просто следвайте инструкциите.

В общия случай този пакет съдържа:
 • пособие за заглаждане
• хартиено тиксо (необходимо за фиксиране на големите графики)
• самите графики

Всяка графика се състои от 3 слоя:
•транспортно фолио – полупрозрачното фолио,което държи елементите на графиката на мястото им и спомага за залепването
• самото декоративно изображение*
• гръб от силиконирана хартия;
*Някои графики съдържат допълнителни елементи (като кръгчета, листенца, клончета и др.), които се отделят преди фиксирането на графиката за стената. Това се прави с най-обикновена ножица.

1. Изберете подходящото място за декоративното изображение. За да го фиксирате на стената така, както бихте желали то да изглежда., залепете единия му край (най-често горния) с тиксото. (Най-добре хартиено тиксо, за да не рискувате да свалите боята)

2. При залепването на графиката гърбът трябва да гледа към стената, а транспортното фолио към вас!

3. Повдигнете свободния край на графиката и започнете бавно да отлепвате гърба от страната, фиксирана към стената (хартиеното тиксо трябва да държи само транспортното фолио). При отлепването му, разкривате лепящия слой на графиката, който трябва да бъде притиснат към стената (това трябва да стане със заглаждане като използвате шпатулата). Внимание! При отлепването на гърба има риск някой от елементите от графиката да остане на гърба вместо на транспортното фолио. Ако това се случи върнете малко назад и притиснете детайла, който се е отлепил, към транспортното фолио, за да се отдели от гърба.

4. Бавно отлепвате гърба и залепвате графиката като непрекъснато заглаждате, за да избегнете гънки по нея и тя да залепне по-здраво).

5. Когато премахнете целия гръб, вашата графика вече е залепена на избраното място. Остава само да свалите транспортното фолио.

6. Докато отстранявате транспортното фолио (препоръчваме Ви да го направите под много остър ъгъл и изключително бавно), внимавайте да не отлепите и самата графика. Отново – ако това се случи, връщате назад и натискате върху детайла, който не се е залепил за стената.

7. Когато премахнете транспортното фолио Вие сте готови.Декоративното изображение е променило облика на вашата стая!

8. Честито!!!

*Горещо препоръчваме за големите стикери да повикате някой да ви помага при фиксирането на стикера към стената. Той ще отлепва хартиения гръб докато вие притискате отгоре с монтажната шпатула.

*Ако имате допълнителни въпроси, може да ни пишете на [email protected]

myroom.bg

image