Default welcome msg!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

+359 888 805 490

Работно време

9.00 - 21.00

Стикери за писане

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Рецепта на деня, Вертикална

Тази самозалепваща черна дъска е с класическа форма, вертикално ориентирана и с добавен надпис Рецепта на деня. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката и на добавения текст. Освен декоративна, рамката има и друг функция - да ограничава ръката да не излиза ..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Рецепта на деня, Хоризонтална

Тази самозалепваща черна дъска е с класическа форма, хоризонтално ориентирана и с добавен надпис Рецепта на деня. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката и на добавения текст. Освен декоративна, рамката има и друг функция - да ограничава ръката да не излиз..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, класическа форма

Класика. Тази самозалепваща черна дъска, както показва и името й, е с класическа форма. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката. Освен декоративна, тя има и друг функция - да ограничава ръката да не излиза от габарита на черната дъска.  Но не е задължителн..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Мисъл на деня, Хоризонтална

Тази самозалепваща черна дъска е с класическа форма, хоризонтално ориентирана и с добавен надпис Мисъл на деня. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката и на добавения текст. Освен декоративна, рамката има и друг функция - да ограничава ръката да не из..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Мисъл на деня, Вертикална

Тази самозалепваща черна дъска е с класическа форма, вертикално ориентирана и с добавен надпис Мисъл на деня. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката и на добавения текст. Освен декоративна, рамката има и друг функция - да ограничава ръката да не изли..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Заоблени ъгли

Тази самозалепваща черна дъска, както показва и името й, е с със заоблени ъгли. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката. Освен декоративна, тя има и друг функция - да ограничава ръката да не излиза от габарита на черната дъска.  Но не е задължителна. Ако н..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Облак

Тази самозалепваща черна дъска, както показва и името й, е с формата на облак. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката. Освен декоративна, тя има и друг функция - да ограничава ръката да не излиза от габарита на черната дъска.  Но не е задължителна. Ако не..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Да не забравя

Тази самозалепваща черна дъска, както показва и името й, е с добавен надпис Да не забравя. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Цвят се отнася за цвета на рамката. Освен декоративна, тя има и друг функция - да ограничава ръката да не излиза от габарита на черната дъска.  Но не е задължит..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Динозавър

Тази самозалепваща черна дъска, както показва и името й, е с формата на Динозавър. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Ще видите точните размери на втората картинка.Изключително подходяща е за детската стая.Може да се използва самозалепващата черна дъска като табло за съобщения или като спис..

Декорация за стена | Стикери за писане  | Черна дъска, Дъждовен облак

Тази самозалепваща черна дъска, както показва и името й, е с формата на Дъждовен облак. Можете да пишете по нея с обикновен тебешир.Ще видите точните размери на втората картинка.Изключително подходяща е за детската стая.Може да се използва самозалепващата черна дъска като табло за съобщения или като..

Показани 1 до 10 | 10 (1 Страници)


Самозалепваща черна дъска от фолио, върху която се рисува с тебешир. Подходяща за поставяне върху стени, шкафове, прозорци и други гладки повърхности.

Класика. Самозалепващата черна дъска, както показва името, може да се използва за направата на дъски като тези, които виждаме в класните стаи в училище. За писане се използва обикновен тебешир.

КАКВО Е ТОВА: Това е един лист черна дъска с включен 1 тебешир. Можете да избирате между няколко дизайна. Ще видите също така, че ние сме създали редица оригинални форми. Ако имате друга идея, просто се свържете с нас. Ще се радваме да реализираме вашата идея. Гордеем се с моделите, които правим по поръчка.

Нашите стикери -черна дъска всъщност можете да поставите, където трябва ... а и винаги е лесно да се премахнат. Да, този стикер черна дъска е лесен и за сваляне. Така че, ако промените мнението си, можете просто да го премахнете и да промените дизайна си!

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОСТАВЯТ: Тази черна дъска може да бъде поставена навсякъде върху гладка повърхност. Монтира се лесно, просто отлепете и поставете.

Въпрос: Стените трябва ли да са много гладки, за да се залепи?
Отговор: НЕ .... Колкото по-гладка е, толкова по-добре ще се залепи. Можете да залепите това за дори за ДЪРВО ... но все пак НЯМА да се залепи толкова добре. Казваме гладка стена или повърхност с ясното съзнание, че повечето стени имат някаква текстура. Колкото повече текстура, толкова повече ще трябва да натиснете вашия стикер, за да остане на място.

СЪВЕТ: Нашите стикери за черна дъска са с подложка отдолу, така че всъщност можете просто да оставите подложката и да прикрепите черната дъска с пирончета.

УПОТРЕБА: Самозалепващата черна дъска е чудесна за записване на списък със задачи, като табло за съобщения, може да се ползва в домашното училище, домашния офис и стотици други приложения! Черната дъска очаква всички ваши списъци със задачи, детски рисунки, диаграми, съобщения и други.

Организирайте забавно на нашите стикери за суха изтриване на черна дъска. Просто обелете и залепете, за да създадете свой собствен стил.

ЗАЩО НИЕ: Има много други, които продават нещо подобно, тънко фолио, с лошо качество и обикновено от Китай. Не това ще получите с нашия продукт! Ние семейна фирма и се гордеем с това, което произвеждаме и продаваме. Също така всички наши продукти са направени по поръчка, така че знаете, че ще получите висококачествен продукт, който с гордост ще показвате у дома, в офиса, в кухненския кът или дори в детската градина.

БЕЗОПАСНИ: Няма да се налага да се притеснявате, че тази черна ще падне от стената и евентуално да нарани някой, както ако имахте тежка истинска дъска.

Този стикер черна дъска е много траен. Също така е водоустойчив и е безопасен за поставяне на стената.

МОНТАЖ: Просто следвайте тези 5 лесни стъпки.

1. Намерете гладка повърхност, върху която да поставите вашата самозалепваща черна дъска

2. Просто почистете мястото, където ще монтирате. Използвайте влажна кърпа, за да премахнете праха и да сте сигурни, че стената е чиста.

3. Оставете стената да изсъхне и сега е време да лепите. Така ще сте сигурни, че вашата самозалепваща черна дъска ще се залепи най-добре

4. Отлепете подложката и залепете стикера на стената.

5. Като започнете от единия край и вземете или кредитна карта, шофьорска книжка или нещо с твърд край, за да помогнете да изгладите винила си и да предотвратите появата на мехурчета.

Насладете се на новата си Черна дъска

Въпрос: Мога ли да го изрежа с различна форма или размер?

Отговор: Да, можете да изрежете друга форма или размер. (Въпреки че защо бихте го направили при такова голямо разнообразие от модели и размери?) Просто бъдете сигурни, че измервате и изрязвате с включването на резервното копие.

Самозалепващата дъска на Myroom е оригинален аксесоар за стена, който има повече приложения, отколкото може да се mfмисли на пръв поглед.

Очевидно тя е най-търсена от родителите с малки деца за детската им стая, тъй като това ще предостави чудесно пространство за първите им творения, без да се притесняват от замърсяване на стените.

От друга страна, практичните личности могат да използват самозалепващата черна дъска като дъска за съобщения, като списък със задачи или като списък за пазаруване. Той е винаги под ръка и може да бъде променен на мига.

Който харесва оригинални и необичайни декорации, ще хареса да има този стикер черна дъска у дома, който може да се променя, когато пожелае.

myroom.bg

image